Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 97

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 101

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 109

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 120

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 124

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 132

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 201

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/init.php on line 378

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/raptors/public_html/f/includes/class_core.php on line 2514
Raptors Forum | Toronto Raptors Forums & Message Boards - wsearch.com?
Raptors Forum | Toronto Raptors Forums & Message Boards

Raptors Forum | Toronto Raptors Forums & Message Boards (http://www.raptorsforum.com/f/)
-   Questions & Suggestions (http://www.raptorsforum.com/f/f3/)
-   -   wsearch.com? (http://www.raptorsforum.com/f/f3/wsearch-com-4018.html)

Snooch 11-04-2008 04:56 PM

Quote:

Originally Posted by lang (Post 68275)
I don't know what's worse. Spyware, or some of the dudes on this site.

:mf_boff:

Us.....

Barracuda 11-10-2008 10:39 AM

Man... I did a crapload of system scans and cleaned my computer right out. But I'm STILL getting wsearch.net sometimes.

Any other suggestions, oh wise raptor fans? I think I'll have to live with it...

Snooch 11-10-2008 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by Barracuda (Post 70706)
Man... I did a crapload of system scans and cleaned my computer right out. But I'm STILL getting wsearch.net sometimes.

Any other suggestions, oh wise raptor fans? I think I'll have to live with it...

What scans have you used?

Barracuda 11-10-2008 11:07 AM

Umm... Avira AntiVir, SuperAntiSpyware.... I can't find the other one I used.

Snooch 11-10-2008 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by Barracuda (Post 70725)
Umm... Avira AntiVir, SuperAntiSpyware.... I can't find the other one I used.

Those are pretty good.

Nothing coming up of the scans?

Barracuda 11-10-2008 11:27 AM

The first time I did it, there was. But I got rid of em. Then scanned a couple more times to be sure - everything came up clean.

So I have nooo idea.

lang 11-10-2008 03:49 PM

Go to your control panel and to Add Or Remove Programs. There should be an option to uninstall Wsearch.


All times are GMT -4. The time now is 06:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright RaptorsForum.com 2005-2011


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24